Eruh Meslek Yüksekokulumuzda Aramıza Katılan Yeni Öğrenciler İçin Oryantasyon Programı Yapıldı.

Eruh Meslek Yüksekokulumuzda 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılında aramıza yeni katılan öğrencilerimiz için Üniversitemize uyum süreçlerini hızlandırmak ve Yüksekokulumuzu tanıtmak amacıyla Meslek Yüksekokulumuz tarafından oryantasyon programı düzenlendi. Program, Yüksekokulumuz Müdürü Öğr. Gör. Bedrettin VAROL'un takdim ve bilgilendirme konuşmasnın ardından Üniversitemiz ve Eruh Meslek Yüksekokulumuz tanıtım ve etkinlik videolarının gösteriminden sonra Meslek Yüksekokulumuz akademik ve idari personellerimizin kendilerini takdim etmelerinin akabinde Yüksekokulumuz bahçesinde verilen mini kokteyl ikramı ile son buldu.
Öğr. Gör. FATİH PULAT (0484) 212-1111 /
Eruh Meslek Yüksekokulu